Press "Enter" to skip to content

Over Onze Cover Artiest: Daniele Gay

Daniele Gay werd geboren in hetzelfde jaar dat Star Wars werd uitgebracht en groeide dus op met science fiction. Hij hield altijd al van fantasy en leerde horror waarderen. Sinds 2008 werkt hij in de digitale kunst, waar hij zich richt op het verkennen van de fascinerende en mysterieuze kanten van deze genres. Zijn fotomontages zijn verschenen op boekomslagen en in diverse hightech magazines. Omdat hij altijd meer van zijn werk eiste, begon hij in 3D te werken, wat hem de vrijheid geeft om alles te creëren wat hij maar kan bedenken.

Zijn pad heeft hem getrokken naar het mysterie en de charme van wat er schuilgaat achter UFO’s en de verschijning van buitenaardse wezens. Hij benadert het onderwerp zonder vooringenomenheid, zich bewust van de combinatie van verbeelding, geschiedenis en waarheid, allemaal gehuld in de sluier van mysterie. Daniele gelooft dat dit deel uitmaakt van de menselijke geschiedenis en ons kan helpen de visie van het heden – dat het in deze historische periode zo hard nodig heeft – te veranderen om onze toekomst te verbeteren.

Goran Lowie
Website | + posts

Goran Lowie is een ace/aro leerkracht Niet-Confessionele Zedenleer in het plattelandse Diksmuide. In zijn verwoede pogingen om aan zijn halfdode geboortedorp te ontsnappen is hij uiteindelijk bij speculatieve fictie en gedichten beland. Hij betreurde het gebrek aan aandacht voor de internationale speculatieve kunsten in de lage landen zodanig dat hij besloot om dit magazine op te richten.

Zijn echte obsessie met het genre begon met de overgelijkbare werken van Ursula K. Le Guin, en zijn hart bleef daar voor eeuwig. Andere favoriete auteurs zijn o.a. Patricia A. McKillip, Mary Soon Lee, John Wiswell, Robert Silverberg en Italo Calvino. Je kan hem vinden op Twitter @GoranLowie, waar hij vooral in het Engels tweet over vanalles en nog wat, maar vooral eigenlijk dingen die niet het tweeten waard zijn.

Be First to Comment

    Een reactie achterlaten

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Speculatief Magazine © 2022