Press "Enter" to skip to content

Rode Reus als Zon

Rode Reus als Zon
de laatste menselijke voetafdrukken
in het zand van Mars

© 2020 David C. Kopaska-Merkel. Vertaling Goran Lowie. Oorspronkelijk gepubliceerd in Star*Line, Winter 2021.

David Kopaska-Merkel
+ posts

David C. Kopaska-Merkel schrijft SF en fantasy sinds de jaren 70. Eind jaren '90 was hij redacteur van Star*line [het tijdschrift van de Science Fiction and Fantasy Poetry Ass'n (SFPA)], en later was hij SFPA-voorzitter. Veel van zijn gedichten zijn genomineerd voor de Rhysling, en in 2006 won hij de Rhysling award voor het beste lange gedicht voor "The Tin Men," een samenwerking met Kendall Evans. In 2017 werd hij verkozen tot SFPA Grand Master. Zijn poëzie is gepubliceerd in tal van plaatsen, waaronder Asimov's, Strange Horizons, en Night Cry. Hij redigeert en publiceert Dreams and Nightmares, een genre poëzie zine in zijn 31e jaar van publicatie.

Blog op Dreams and Nightmares met een dagelijks gedicht. @DavidKM op Twitter. Hij woont in een eeuwenoude boerderij die is opgeslokt, maar niet verteerd, door een stad.

Be First to Comment

    Een reactie achterlaten

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Speculatief Magazine © 2022